voor wie en waar

Voor wie
Stichting Budgethulp richt zich graag op personen die zichzelf aanmelden én gemotiveerd zijn om mee te werken aan de oplossing of voorkoming van de financiële problemen.
Het is echter ook mogelijk dat een familielid, gemeente, werkgever, hulpverleningsinstelling of woningcorporatie een persoon aanmeldt voor budgethulp. Ook dan is de motivatie van de persoon zelf om mee te werken een belangrijke voorwaarde om goede resultaten te behalen.

Waar
Persoonlijk contact tussen cliënt en budgetbegeleider bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van de dienstverlening. Daarom richt Stichting Budgethulp zich in principe op een werkgebied in de omgeving van haar kantoorlocaties in Maassluis en Delft. Daarnaast zijn wij actief in Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen, Schiedam en Den Haag.

CIMG2088_bewerkt

pand Stichting Budgethulp Delft