Digitaal Kasboek

Om eenvoudig en wanneer u dat wilt uw geldzaken te bekijken, kunt u uw digitale kasboek raadplegen. Hiermee kunt u online, op ieder gewenst moment uw beheerrekening(en) inzien. Het digitale kasboek vervangt financiële overzichten per post.

Hoe werkt het?

U hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week via internet toegang tot uw digitale kasboek. Hier ziet u op overzichtelijke wijze de stand van zaken op uw beheerrekening: U ziet bijvoorbeeld het saldo en de gedane betalingen. Let wel: dit is altijd de stand van de vorige dag.

Gebruiksvoorwaarden digitaal kasboek

1. Het gebruik van het digitaal kasboek is enkel voorbehouden aan cliënten. Toegang is mogelijk zolang u een geldige overeenkomst met Stichting Budgethulp heeft.
2. Inloggegevens zijn persoonlijk; deze dient u vertrouwelijk te behandelen.
3. Indien u van e-mailadres verandert, dient u dit tijdig en persoonlijk aan uw budgetbegeleider te melden.
4. Vragen over uw betalingen en het digitaal kasboek neemt u op met uw budgetbegeleider.
5. Met ingang van 1 oktober 2013 ontvangt u uw financiële overzichten niet langer per post.

Aanmelden

Met onderstaand formulier meldt u zich aan voor het digitaal kasboek. Door verzending gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en geeft u ons toestemming een inlogaccount voor u aan te maken.

______________________________________________________

Met het invullen en verzenden van onderstaand formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het digitaal kasboek.
  • Er is iets niet goed gegaan. Wilt u controleren of alle velden zijn ingevuld?

* verplicht veld

Ga naar het digitaal kasboek

Klik hier

Let op: Het digitaal kasboek opent in een nieuw venster.

Lees de veelgestelde vragen over het Digitaal Kasboek

Klik hier!