aanmelden

Op onze locaties voor Budgethulp houden wij op 4 van de 5 werkdagen een inloop aanmeldspreekuur. Dit spreekuur is kosteloos en vrijblijvend. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig.

Locatie/aanmeldspreekuurtijden>>

Tijdens het aanmeldgesprek vindt een eerste gegevensuitwisseling en beoordeling plaats. Wij vra gen u daarom een ingevuld aanmeldformulier en enkele papieren en (bewijs)stukken (zie checklist) mee te nemen naar het aanmeldspreekuur. Deze kunt u via de links hieronder downloaden.

Budgetbeheer aanvragen voor uzelf of iemand anders:

Voor Budgethulp Maassluis: Download aanmeldformulier (PDF), vul het in en stuur naar  aanmeldingmaassluis@stichtingbudgethulp.nl

Voor Budgethulp Delft: Download aanmeldformulier (PDF), vul het in en stuur naar  aanmeldingdelft@stichtingbudgethulp.nl

LET OP: Op de laatste pagina van het aanmeldformulier vindt u de Checklist voor documenten die nodig zijn om de hulp snel te kunnen starten. Zodra wij alle benodigde documenten hebben, kunnen we een intakegesprek met u inplannen!