aanmelden

Op onze locatie Delft voor Budgethulp houden wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur een inloop aanmeldspreekuur. Dit spreekuur is kosteloos en vrijblijvend. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig. 

Op onze locatie in Maassluis is geen inloop aanmeldspreekuur, maar u kunt natuurlijk altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Neemt u wel een compleet ingevuld aanmeldformulier mee inclusief stukken van de checklist.

U kunt zich ook aanmelden per post of email middels een ingevuld aanmeldformulier. Na ontvangst maken wij een afspraak.

 

Locatie/aanmeldspreekuurtijden>>

Tijdens het aanmeldgesprek vindt een eerste gegevensuitwisseling en beoordeling plaats. Wij vragen u daarom een ingevuld aanmeldformulier en enkele papieren en (bewijs)stukken (zie checklist) mee te nemen naar het aanmeldspreekuur. Deze kunt u via de links hieronder downloaden.

Budgetbeheer aanvragen voor uzelf of iemand anders:

Voor Budgethulp Maassluis: Download aanmeldformulier (PDF), vul het in en stuur naar  aanmeldingmaassluis@stichtingbudgethulp.nl

Voor Budgethulp Delft: Download aanmeldformulier (PDF), vul het in en stuur naar  aanmeldingdelft@stichtingbudgethulp.nl

 

LET OP: Op de laatste pagina van het aanmeldformulier vindt u de Checklist voor documenten die nodig zijn om de hulp snel te kunnen starten. Zodra wij alle benodigde documenten hebben, kunnen we een intakegesprek met u inplannen!